Serie-stjerner sørger over kollegas død

Holdet bag musical-serien "Glee" mindes deres kollega Cory Monteith på årsdagen for hans død.

Da "Glee"-skuespilleren Cory Monteith 13. juni 2013 blev fundet død på sit hotelværelse, var hans kolleger, fans og familie i chok.

Til trods for at Cory Monteith, der spillede rollen Finn Hudson i serien, døde for tre år siden, har hans kolleger fra tv-serien på ingen måde glemt ham.

På årsdagen for hans død valgte flere af de medvirkende fra "Glee" nemlig at skrive statusopdateringer eller udgive billeder på de sociale medier, hvor Cory Monteiths minde æres.

Cory Monteiths tidligere kæreste Lea Michele, der bedst er kendt for sin rolle som Rachel Berry i "Glee", udgav et billede på sin Instagram-profil, hvor hun i billedteksten mindes den tid, hvor parret var sammen.

- Vi har måske ikke haft mulighed for at tilbringe livet sammen, men vores minder... De er de bedste i mit liv... Elsker dig Cory, skriver Lea Michele til sit billede på Instagram.

Cory Monteiths kollega Matthew Morrison, som spiller Will Schuester i "Glee", udgav også en rørende statusopdatering på Twitter, hvor der også var vedhæftet et gammelt billede, der viser de to skuespillere sammen.

- Minutterne bliver til dage, og dagene bliver til år... Men du er altid tæt på. Savner dig, min bror, skriver Matthew Morrison på Twitter.

Cory Monteiths dødsårsag blev offentliggjort kort tid efter hans død. Den viste, at Cory Monteith døde af en overdosis af heroin blandet med alkohol.

Se Lea Micheles billede her: https://www.instagram.com/p/BH0QzN7DKlF/?taken-by=msleamichele

Se Matthew Morrison Twitter-status her: https://twitter.com/Matt_Morrison

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.