Sevilla går videre efter mirakelmål i overtiden

Valencia var tæt på at gå videre til Europa League-semifinalen, men et Sevilla-mål i overtiden kom i vejen.

Efter have været presset det meste af 90 minutter lykkedes det alligevel for Sevilla at gå videre til Europa League-finalen efter nederlag på 1-3 til Valencia i returkampen i semifinalen.

Et hovedstød af Stéphane Mbia næsten fire minutter inde i tillægstiden betød lige nøjagtigt, at Sevilla går videre på reglen om udebanemål efter 3-3 samlet.

Efter et 0-2 nederlag på udebane i den første kamp var kravet til Valencia nemlig mindst at score tre mål mere end modstanderne, og hjemmeholdet gik frisk til opgaven.

Således var der ikke engang gået en halv time af kampen, inden hjemmeholdet havde udlignet til 2-2 i den samlede stilling.

Sofiane Feghouli gjorde det til 1-0 efter et kvarters spil, og senere var det Jonas, der ramte et indlæg helt perfekt med panden.

Kampen levede i den grad efter det andet mål. Begge hold orienterede sig frem ad banen og jagtede den næste scoring.

Den faldt først tyve minutter før tid, da Jeremy Mathieu sørgede for det mål, der længe så ud til at sende Valencia videre til finalen.

Men i modsætning til kvartfinalen, hvor Valencia vendte 0-3 i Basel til samlet 5-3-sejr, gik den altså ikke denne gang.

Succesen ville ellers have været kærkommen for Valencia, der har haft en halvkikset sæson i Primera Division efter i flere år at have været nærmeste udfordrer til Real Madrid og Barcelona.

Holdet ligger tre runder før tid på ottendepladsen uden mulighed for at spille sig op i den top-seks, hvor der uddeles billetter til næste års europæiske turneringer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst