Sexet filmstjerne forbyder børnene at se tv

Hjemme hos Megan Fox får børnene ikke lov til at kukkelure foran tv'et. De er for overvældende for dem, mener hun.

Hjemme hos skuespillerparret Megan Fox og Brian Austin Green kommer sønnerne Noah og Bodhi ikke til se deres berømte forældre i tv inden for den nærmeste fremtid.

28-årige Megan Fox har nemlig forbudt sine små børn at se tv, skriver ABC News.

- Det er virkelig svært at holde styr på dem, fordi jeg ikke lader dem se tv, fortalte hun til det amerikanske magasin Parents, da de spurgte, hvordan hun bærer sig ad med at passe to-årige Noah og Bodhi på fire måneder på samme tid.

- Jeg parkerer ikke bare Noah foran tv'et, så jeg kan tage mig af Bodhi. Jeg er nødt til finde ud af, hvordan jeg kan inkorporere Noah i processen, så han hjælper med at passe Bodhi. Det er totalt kaotisk, indrømmer hun.

Når Megan Fox hårdnakket nægter at lade børnene se tv, er det fordi, hun mener børnene bliver overstimuleret.

- I modsætning til film kører tv nonstop. De bliver bombarderet med alle mulige slags programmer, og det er meget overvældende for dem. Jeg ser heller ikke selv tv, fordi det er for overvældende for mig. Jeg kan slet ikke klare det, fortælle Fox.

Hjemme hos de celebre par skelner de dog mellem tv og film. Sidstnævnte må børnene godt se, fortæller hun.

- Film er så nostalgiske og de kan minde os om nogle fantastiske øjeblikke i vores barndom. Jeg kan huske, da jeg selv gik i biograften med mine forældre. Det er nogle specielle minder for mig, siger Fox, der altså vil forsøge at holde sine børn væk fra computer, tv og mobiltelefoner så længe, hun overhovedet kan.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst