SF har kandidaterne klar til valget

Spidskandidat som afløser for Annette Søegaard valgt

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gymnasielærer Steen Madsen fra Skørping er valgt som 2. spidskandidat for SF og opstillede også ved kommunalvalget for fire år siden uden dog at blive valgt ind.

Byrådsmedlem for SF Annette Søegaard har valgt ikke at genopstille ved kommunalvalget i november.

Derfor har SF Rebild på et opstillingsmøde i forlængelse af en generalforsamling mandag aften på rådhuset i Støvring valgt ny spidskandidat, og det blev næsten-navnesøsteren Anette Bruun Hansen fra Gravlev.

De to har arbejder tæt sammen om de politiske sager i indeværende byrådsperiode, hvor Anette Bruun Hansen især har assisteret Annette Søegaard ved at fordybe sig i aktuelle sager på teknik- og miljøområdet.

Som nr. 2 på opstillingslisten er valgt Steen Madsen fra Skørping, der er ansat ved Støvring Gymnasium og underviser i dansk og samfundsfag.

Han var også opstillet ved sidste kommunevalg, hvor han fik et ganske pænt antal personlige stemmer.

Nr. 3 på opstillingslisten er ny i lokalpolitisk sammenhæng, nemlig Christian Ydesen. Han er bosat i Suldrup og ansat ved Institut for Læring og Filosofi Aalborg Universitet.

SF Rebild har tilsagn fra flere lokale medlemmer om at stille op til kommunevalget, men listen vil først blive offentliggjort når rækkefølgen er helt på plads.

De fremmødte på generalforsamlingen mandag aften i Støvring gav bestyrelsen bemyndigelse til at sætte holdet til kommunalvalget.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.