SF’s nye veteraner gør klar til byrådsvalg

Tre ud af fire byrådsmedlemmer fortsætter

Knud Labohn
Theresa Berg Andersen, Løgstør, bliver SF’s spidskandidat til næste byrådsvalg.
Vesthimmerland 16. november 2016 06:00 - Opdateret 16. november 2016 08:57

VESTHIMMERLAND: Med tre af de nuværende fire byrådsmedlemmer i spidsen gør Vesthimmerlands afdeling af Socialistisk Fokeparti (SF) nu klar til næste års valg.

Partiets formand Karen Clausager, Aars, har sagt ja til at fortsætte i byrådet, hvis stemmetallet tillader det, og det sammen har partiets repræsentant i økonomiudvalget Theresa Berg Andersen, Løgstør, og gruppeformand Niels Heebøll, Gedsted.

Den eneste, der ikke genopstiller, er det tidligere folketingsmedlem og medlem af byrådet i Løgstør, Pernille Vigsø Bagge. Men fraværet af partiets store lokale stemmesluger har været annonceret længe i forvejen, da hun er blevet sognepræst i Løgstør-området.

Dertil kommer en gammel kending i form af Jørgen Grøn, Sjøstrup, der blandt andet har været lokalformand for Danmarks Naturfredningsforening. Og så er Annagrethe Sperling fra Farsø et nyt navn på listen.

- Vi venter med at komme ud med vores mærkesager i forhold til valget til et stykke ind i det nye år. Her håber vi også, at vi har fået et par ekstra kandidater. Opstillingen er som sådan ikke lukket endnu, siger Karen Clausager.

SF opnåede i alt 2.632 stemmer ved sidste byrådsvalg, godt hver tiende afgivne stemme i kommunen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...