Morsø

SF skulle have taget kampen i regeringen

Andy Madsen, SF Mors, mener, det var en fejl at trække sig fra regeringen

Andy Madsen tror fortsat på, at SF har en fremtid. Arkivfoto

Andy Madsen tror fortsat på, at SF har en fremtid. Arkivfoto

MORS:SF burde være blevet i regeringen, have sagt ultimativt nej til at stemme for salget af en del af DONG til Goldmann Sachs, og så have set, hvordan de to regeringspartnere havde reageret.

Sådan lyder meldingen fra Andy Madsen, der er det eneste medlem, der er tilbage i bestyrelsen for SF Mors, efter at Michael Dahlgaard og Tore Müller i fjor forlod partiet for at gå nye politiske veje.

- Det var en fejl at bare at gå ud af regeringen. Vi skulle have markeret, at her var vores grænse, og at vi ville stemme imod salget af DONG til Goldman Sachs. Så skulle vi have set, hvad der var sket - om det var blevet et kabinetsspørgsmål eller ej, siger Andy Madsen.

Havde Socialdemokraterne og De Radikale så besluttet sig for at holde fast og på den måde presse SF ud, havde partiet ifølge Andy Madsen kunnet stå med oprejst pande og hævde, at det havde holdt den røde politiske fane højt. Nu står partiet i stedet i noget, der ligner opløsning - der skal findes ny ledelse, og en markant SF’er som Astrid Krag har skiftet spor og er gået over til Socialdemokraterne.

- I sagen om Goldman Sachs kunne vi have stillet et ultimatum og set, hvad der var sket. Så kunne de andre have valgt at presse os ud - vi skulle ikke have valgt det selv, siger Andy Madsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst