Jammerbugt

SFs store opbakning smitter også af lokalt

På generalforsamlingen i SF-Jammerbugt udtrykte formand Ulla Schønberg i sin organisatoriske beretning glæde over, at den store opbakning, SF har på landsplan, også har smittet af på lokalt plan.

Ulla schønberg, formand for SF-Jammerbugt, glæder sig over, at lokalforeningen siden seneste folketingsvalg har fordoblet sit medlemstal.

Ulla schønberg, formand for SF-Jammerbugt, glæder sig over, at lokalforeningen siden seneste folketingsvalg har fordoblet sit medlemstal.

- SF-Jammerbugt har siden seneste folketingsvalg fordoblet sit medlemstal, så vi nu er 78. Men vi ser gerne, at mange flere af dem, der støtter SF ved valgene, også melder sig ind og er aktivt med. Det er der et stort behov for, sagde formanden. SF-Jammerbugt har i årets løb holdt to møder af social karakter. - De sociale arrangementer er vigtige. At kende hinanden er en forudsætning for at udføre et godt stykke arbejde sammen. Og så gør det jo ikke noget, hvis politik også er sjovt, pointerede Ulla Schønberg. - Fremover tror jeg, vi skal arbejde mere på at kombinere det nyttige med det sjove. Og på at få flere medlemmer, f.eks. ved kulturelle arrangementer. Eller ved at arrangere ”geografiske besøg” rundt om i vores nye store kommune for at lære hinandens lokalområder bedre at kende. Ulla Schønberg nævnte også valget af ny folketingskandidat i Brønderslevkredsen, Mads Guldhammer Jensen. En ung kandidat, som vi tror er et godt bud på fremtiden. Læs mere i NORDJYSKE Stiftstidendes Jammerbugt-sektion onsdag.