Shakhtar accepterer dom: Vi er rollemodeller

Shakhtar Donetsk har som ventet valgt at acceptere karantænestraffen til klubbens angriber Luiz Adriano.

Shakhtar accepterer dom: Vi er rollemodeller

Der har været skiftende meldinger fra Shakhtar Donetsk-træner Mircea Lucescu og klubbens ejer Rinat Achmetov om angriberen Luiz Adriano og det kontroversielle mål, han scorede mod FC Nordsjælland.

Men den ukrainske klub accepterer tirsdag aften det europæiske fodboldforbunds (Uefa) straf til Adriano.

Straffen lød på en enkelt spilledags karantæne for på usportslig vis at have scoret til 1-1 i Shakhtars 5-2-sejr over FCN i Champions League-gruppespillet.

- Før Uefas undersøgelse i sagen mod Luiz Adriano gjorde Shakhtar Donetsk det klart, at klubben ville acceptere enhver beslutning, der blev truffet mod spilleren.

- Vi har beklaget og udtrykt dyb skuffelse over episoden, der fandt sted mod FC Nordsjælland i Champions League 20. november, skriver klubben på sin hjemmeside.

Adriano misser på grund af karantænen den sidste kamp i gruppespillet på hjemmebane mod italienske Juventus, og det har ukrainerne det fint med.

For klubbens spillere skal tage ved lære af Adrianos fejl og være rollemodeller for fremtidens unge spillere og klubbens fans.

- Shakhtar Donetsk er helt overbevist om, at fair play er en fundamental del af fodboldspillet.

- Vores spillere er helt klar over, at de er rollemodeller for Shakhtars unge fans og hele fodboldsamfundet som helhed, og at sådanne handlinger ikke er acceptable, lyder det fra Shakhtar Donetsk.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.