Shakhtar Donetsk undskylder fortsat

Ukrainerne har travlt med at forklare sig, efter at UEFA har åbnet sag mod Adriano

Shakhtar Donetsk-spillerne kan nu godt forklare sig i forhold til tirsdagens kamp.Foto: Scanpix

Shakhtar Donetsk-spillerne kan nu godt forklare sig i forhold til tirsdagens kamp.Foto: Scanpix

DONETSK:Shakhtar Donetsks anfører Darijo Srna var glad for, at Kasper Lorentzen bragte FC Nordsjælland foran med 2-1 i den skandaløse Champions League-kamp mod Shakhtar tirsdag aften.

Målet faldt nemlig få minutter efter Luiz Adrianos nu verdensberømte "snydemål", da Shakhtar-angriberen trodsede alle uskrevne regler og blæste på fairplay.
- Jeg vil ikke sige, at vi lod FC Nordsjælland score med vilje, men vi ønskede alle at lade dem få et mål. Det var første gang i vores liv, at vi var glade for at indkassere en scoring, siger Srna til Shakhtar Donetsks hjemmeside.

Vil gerne snakke nu

En række af de ukrainske spillere var i timerne efter kampen uvillige til at komme med andet end lunkne forklaringer på både snydemålet og på, at man efterfølgende nægtede FCN et "gratis mål" til gengæld.

Men siden Uefa onsdag aften valgte at åbne en sag mod Luiz Adriano, har klubben haft travlt med at poste undskyldninger og forklaringer på sin hjemmeside.

Ville give FCN et mål

- Fodbold er et spil med store følelser, og når det handler om følelser, kan du ikke altid tage de rigtige beslutninger på et sekund. Vi har aldrig prøvet sådan en situation før, og vi vil helt sikkert aldrig prøve det igen.

- I begyndelsen anede vi ikke, hvordan vi skulle opføre os. Vi besluttede at give modstanderne et mål. Taras Stepanenko forstod dog ikke beskeden og tacklede bolden væk, lyder forklaringen fra Darijo Srna.
Uefa tager 27. november beslutning om, hvorvidt Luiz Adriano og Shakhtar Donetsk skal straffes for den dårlige opførsel i Parken.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.