Sharapova-modstander: Jeg har intet at tabe

Simona Halep har ikke tabt et eneste sæt på vej mod French Open-finalen, hvor Maria Sharapova er favorit.

Den ene har intet at tabe, mens den anden forventes at vinde French Open-finalen lørdag.

Selvom rumænske Simona Halep er seedet som nummer fire i den franske grand slam-turnering, så er det den syvendeseedede russer Maria Sharapova, som er favorit til at vinde French Open for anden gang i karrieren efter 2012-triumfen.

Halep har endnu ikke tabt et eneste sæt på vej mod finalen, og den 22-årige rumæner glæder sig til sin første grand slam-finale overhovedet.

- Jeg har intet at tabe. Dette vil jeg huske for altid. Jeg vil forsøge at ramme bolden helt afslappet. Jeg ved, at det bliver svært at kontrollere mine følelser, men jeg vil forsøge mit bedste, siger Halep.

27-årige Sharapova er noteret for i alt fire grand slam-titler, og hun er i sin tredje French Open-finale i træk.

- Jeg er meget stolt over at være i finalen igen, fordi jeg har arbejdet hårdt for at blive skadesfri, og fordi jeg måtte arbejde mig igennem nogle svære nederlag i begyndelsen af sæsonen, som jeg havde svært ved at acceptere, siger Sharapova.

Russeren har i sin karriere haft en del problemer med sin skulder, og det var også tilfældet sidste år. Her missede Sharapova det meste af anden halvdel af sæsonen på grund af en skulderskade.

Sharapova har været suveræn på grus i år. 18 sejre og kun et enkelt nederlag er det blevet til. Hun fører med 3-0 i indbyrdes kampe mod Halep.

Finalisterne mødtes senest i sidste måned i finalen ved Madrid Open, hvor Sharapova vandt med 1-6, 6-2, 6-3.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal spille for at slå Maria. Men jeg skal tage revanche. Jeg vil kæmpe for den her, siger Halep.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.