Sharapova slingrer i French Open-finalen

Den forsvarende mester Maria Sharapova slog Victoria Azarenka i tre sæt og er klar til finalen i Paris

Maria Sharapova er klar til French Open-finalen. Foto: Scanpix

Maria Sharapova er klar til French Open-finalen. Foto: Scanpix

PARIS:Maria Sharapova leverede endnu en svingende præstation, da russeren torsdag spillede sig i finalen ved French Open.

Den forsvarende mester vandt semifinalen med 6-1, 2-6 og 6-4 over Victoria Azarenka fra Hviderusland.

Sharapova fik en skidt start og kom bagud med 0-1 i første sæt, da hun tabte i sit eget serveparti. Men herefter udspillede hun nærmest Azarenka med sine hårde slag og vandt suverænt sættet 6-1.

I andet sæt vekslede kampen, og pludselig styrede Victoria Azarenka. Hviderusseren lod sig ikke mærke af den dårlige indledning og diskede op med flere vinderslag, mens der blev kortere mellem Sharapovas uprovokerede fejl.

Tredje sæt blev en sammensmeltet kopi af de to første. De to spillere skiftedes til at bryde hinandens serv, og kampen var længe på vippen.

Sharapova brød først Azarenkas serv og kom foran 2-1. Så brød hviderusseren tilbage til 2-2.

Maria Sharapova kom foran 5-2, men formåede ikke at serve sejren hjem. De velkendte nerver så ud til at præge hende. Russeren misbrugte hele fire matchbolde, og så vandt Azarenka partiet og fik kort efter reduceret til 4-5.

Sharapova leverede til sidst et perfekt punktum på den afvekslende affære, da hun vandt sit eget serveparti uden at tabe en eneste duel.

I finalen venter formentlig verdensetteren Serena Williams, der i sin semifinale står over for femteseedede Sara Errani./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.