Sharapova triumferer i Rom for tredje gang

Maria Sharapova var undervejs i problemer, men vandt til sidst finalen i tre sæt over Carla Suárez Navarro.

Maria Sharapova var undervejs i problemer, men vandt til sidst finalen i tre sæt over Carla Suárez Navarro. Foto: AP/POLFOTO

Maria Sharapova var undervejs i problemer, men vandt til sidst finalen i tre sæt over Carla Suárez Navarro. Foto: AP/POLFOTO

Russeren Maria Sharapovas evne til at kæmpe sig tilbage i en tenniskamp blev nok en gang understreget i søndagens finale i WTA-turneringen i Rom.

Her kom hun skidt fra start mod spanieren Carla Suárez Navarro, men vandt alligevel kampen med 4-6, 7-5, 6-1.

Det var tredje gang i karrieren, at Sharapova vandt den store grusturnering i Italiens hovedstad. Hun vandt også i 2011 og 2012.

Dermed virker hun klar til titelforsvaret i French Open, der begynder om en uge i Paris.

I søndagens finale lagde de to spillere ud med at holde serv, men spanieren tog teten med servegennembruddet til 3-2.

Det blev afgørende, eftersom de to spillere generelt havde styr på spillet i egen serv. Der blev ikke brudt yderligere, og så kunne den undertippede spanier serve første sæt hjem til 6-4.

Sharapova kom bedst fra start i andet sæt, hvor hun kom foran 3-1. Men Carla Suárez Navarro brød tilbage og fik nye chancer for servegennembrud i det lange parti ved stillingen 3-3.

Men Sharapova holdt stand og bragte sig i stedet også på 5-3 - også den føring formøblede hun. Hun tog i stedet sættet med et rent brud til 7-5.

Så var Suárez Navarro - verdens nummer 10 - udtømt for kræfter. Verdensranglistens nummer tre fik overtaget fra start, slap det aldrig, og servede triumfen hjem til 6-1.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.