Sheeran skræmt af Swifts svulmende stænger

Langbenede Taylor Swifts 178 cm er alt for højt til Ed Sheerans hobbitstørrelse, og derfor er de aldrig blevet kærester, påstår sangeren.

Selvom de har sunget en duet sammen, kommer der aldrig til at opstå sød musik mellem den 24-årige britiske sanger Ed Sheeran og den 25-årige amerikanske sangerinde Taylor Swift.

Tidligere har Swift fortalt, hvordan de to ofte skrev godnat-beskeder til hinanden, og ligeledes har de to brugt mange måneder sammen, da Swift hyrede Sheeran som opvarmningsmusiker til sin "The Red Tour" i 2013.

Men ifølge Sheeran bliver deres forhold aldrig mere end venskabeligt, understreger "Bloodstream"-sangeren i et radiointerview med "The Breakfast Club" på kanal Power 105.1.

- Jeg mødte hende professionelt til at starte med. Vi skrev sange sammen, og jeg ved ikke hvorfor, men vi kom bare så godt ud af det med hinanden, siger den unge crooner om sin syngende veninde.

Derfor mente værten, at det da var helt oplagt, at de to skulle finde sammen, og da journalisten spurgte den fremadstormende sanger, om Swift ikke lige var hans type, svarede Sheeran, at hun er "alt for høj."

- Jeg føler, at vi ville ligne skuespillerne fra "Hobitten." Hun er ligesom en elver, og jeg er bare en hobbit med behårede fødder, lyder det fra Sheeran, der med hans 173 centimeter er fem centimeter lavere end Swift.

- I øvrigt tror jeg også, at det er meget sundt at have veninder, som man ikke har noget romantisk kørende med, tilføjer han om Swift.

I øjeblikket er Swift da heller ikke single - hun danner nemlig par med hit-dj'en Calvin Harris, og Sheeran er derfor meget glad på vegne af sin forelskede veninde, fortalte han tidligere i maj til ZM Online.

- Han er en virkelig flink fyr. En virkelig, virkelig flink fyr. Der er heldigvis stadig nogle, der er flinke i den her branche, lød de rosende ord om sangerindens nye bejler.

Ed Sheeran spillede sidst koncert i Danmark 11. november 2014.

Hør Sheeran og Swifts duet "Everything has changed" her: https://www.youtube.com/watch?v=w1oM3kQpXRo

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.