Samler tre store bilmærker under samme tag

Opel flytter sammen med Peugeot og Citröen i Aars i nyt koncept

Der skal en større rokering til,  når der skal være tre bilmærker i stedet for to hos bilforhandler Klaus Buus. Men den er allerede godt i gang. Arkivfoto: Henrik Louis <i>Foto:Henrik Simonsen</i>

Der skal en større rokering til, når der skal være tre bilmærker i stedet for to hos bilforhandler Klaus Buus. Men den er allerede godt i gang. Arkivfoto: Henrik Louis Foto:Henrik Simonsen

AARS:Efter i mere end 25 år at have stået for salg af franske bilmærker i Aars, gør bilforhandler Klaus Buus nu plads til at Opel kan rykke ind i lokalerne ved Messecenteret på Markedsvej.

Indtil nu har Opel været præsenteret af Jørgen Laursen i Aars, men her vil man gerne samle kræfterne om flere mærker i afdelingerne i Viborg og Skive.

Klaus Bruun overtager forhandlingen den 1. marts, og det giver anledning til at man skal nytænke faciliteterne for at få plads til det hele.

Udvider på nabogrund

- I første omgang udvider vi med 2500 kvadratmeter fliser på nabogrunden og en noget større gård med plads til el-standere, som kunder kan bruge, fortæller Klaus Buus.

Han har overtaget de ansatte, bilerne og værkstedet, der alt sammen rykkes til hans lokaler på Messevej 10. Her er man også ved at skitsere en udvidelse af værkstedet, der nu skal håndtere Opels modeller. Samtidig indretter man værkstedet, så der tages højde for, at flere af fremtidens køretøjer bliver elbiler.

Klaus Buus ejer flere af nabogrundene. Blandt andet det tidligere bowlingcenter, hvor han venter at inddrage halvdelen til varebiler, så de nye Opel-modeller også kan få en fremtrædende plads i hovedbygningen.

- Vi ved at Jørgen Laursen blandt andet har en del Opel-kunder i Løgstør-området, så vi håber at de også finder vej til os, siger Klaus Buus.

Udvidelsen med Opel sker blandt andet på opfordring fra bilproducenten Stellantis, der vil gøre fremtidens bilsalg mere målrettet og konkurrencedygtigt. Stellantis står for hele 14 af verdens bilmærker.

Klaus Buus modtog i øvrigt i 2021 Aars Erhvervsråds foretagsomhedspris.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden