Sidse Babett blev benovet over møde med ridder

I Westworld spiller Sidse Babett overfor Sir Anthony Hopkins, og det gjorde stort indtryk.

SPAIN-CINEMA-FILM-FESTIVAL-SAN-SEBASTIAN Foto: Scanpix/Ander Gillenea

SPAIN-CINEMA-FILM-FESTIVAL-SAN-SEBASTIAN Foto: Scanpix/Ander Gillenea

Det var efter rollen som statsminister i tv-serien Borgen, at udlandet for alvor fik øje på danske Sidse Babett Knudsen.

Og mandag kunne de danske serieelskere så opleve skuespillerinden som en stenhård sikkerhedschef i HBO's nye serie Westworld.

Serien er spækket med internationale stjerner, men især én kollega var danskeren benovet over at møde og arbejde sammen med, nemlig filmlegenden Sir Anthony Hopkins, der bærer titlen som ridder.

- Jeg er jo ikke bare fan af ham. Jeg har sat ham på en piedestal, så det var helt klart min største oplevelse i Los Angeles, da jeg fik lov til at møde ham, fortæller skuespillerinden på den røde løber til den danske premiere på Westworld.

- Han snakkede om djævelskab, ondskab og andre mørke ting og sager. Det er så sjældent, at man får lov til at komme ind bagved og tale med et menneske, der er så interessant, uddyber hun med stor begejstring.

Men skuespillerkollegerne var ikke de eneste, der imponerede den tidligere statsminister i Borgen. Kulisserne var også noget for sig.

- Vi filmede i Utah ude i de røde bjerge. Det var et rigtig cowboyland. Så meget at man ikke forstår, at det findes endnu. De midler og ambitioner, der var under optagelserne, var bare på en kæmpestor skala, lyder det fra den imponerede dansker.

Indtil videre er det kun muligt at se seriens første afsnit på HBO Nordic. De efterfølgende afsnit får premiere et efter et hver mandag på streamingstjenesten.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst