Sidste chance for seedning

AaB skal bruge tidligere optjente point i år

Patrick Kristensen ærgrede sig, da AaB ikke kom videre mod Salvija Sarajevo i 2009. Arkivfoto: Lars Pauli

Patrick Kristensen ærgrede sig, da AaB ikke kom videre mod Salvija Sarajevo i 2009. Arkivfoto: Lars Pauli

AALBORG:Det vil være en rigtig god ide for AaB at ende sæsonen foran FC Midtjylland, så holdet kvalificerer sig til europæisk fodbold i den kommende sæson.

2013-2014-sæsonen er nemlig sidste mulighed for at udnytte de mange europæiske point, som AaB opnåede i den gyldne Champions League-sæson i 2008-2009.

På de europæiske ranglister indtager AaB i øjeblikket pladsen som nummer 96, og det er stort set udelukkende takket være det faktum, at det lykkedes at indhente hele 14 point på det magiske halve år i Europa. Da resultater holder fem år i det europæiske system, vil AaB stadig kunne gøre brug af pointene i år. og det vil betyde en markant bedre seedning, hvis det lykkes for AaB at holde FC Midtjylland bag sig i sidste spillerunde.

- Vi har ikke tænkt så meget over det med pointene, men generelt vil vi meget gerne ud i Europa i næste sæson. Dels vil det være sjovt, fordi så mange havde dømt os til at skulle spille om nedrykning inden sæsonen. Og dels er det bare en fantastisk oplevelse, som vil være god at få for den unge trup, vi har. Der er jo mange, der ikke har prøvet den slags før, siger PAtrick Kristensen, der var en af de få i den nuværende AaB-trup, der var med i AaB’s seneste europæiske kamp mod Slavija Sarajevo i 2009.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.