Aabybro

Sidste skoledag på Aabybro Skole

Karameller i tonsvis blev kastet i grams for de mindste børn

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det blev til adskillige fyldte skåle med karameller i løbet af dagen. Foto: Anders Andersen

AABYBRO:Fredag var der sidste skoledag for skolerne. På Aabybro Skole var der to 10. klasser og fire 9. klasser, der gik på sommerferie.

Efter en kort morgensang i gården gik det løs med karamelkasteri i kilovis. På forhånd var børnene advaret om, at det kunne være farligt at stå forrest i skudlinjen og at der kunne blive lidt vandpjask. Nogle få elever havde medbragt vandpistoler. Det afholdt nu ikke børnene fra at kaste sig over de mange karameller, der blev kastet i grams.

Hos førskolebørnene, minibierne, samlede alle børnene ind i fællesskab, så alle var sikre på at kunne få karameller lidt senere på dagen. Efter at alle 9. klasser havde været der, blev det til fire store metalskåle, fyldt til randen.

- Min datter har også sidste skoledag i dag. Hun har købt seks kilo. Jeg ved ikke, hvor meget de andre har med, men der er i hvert fald nok til alle og så har 10. klasserne ikke engang været her, sagde pædagog Lone Strøm med et stort grin, mens hun satte de mange kilo på et bord.

Afgangseleverne morede sig mindst lige så meget som de mindste.

- Det er rigtigt fedt, man føler sig lidt som en dronning på sådan en dag, sagde Caroline Voss, 9.D, der gik rundt med sin tvillingesøster, Julie.

Caroline Voss fortalte, at 9. klasserne bagefter skulle videre til Fårup Sommerland og til fest i Hune.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.