SIF-anfører: Der skal ikke meget til at vælte korthuset

Frank Hansen var efter nederlag til Brøndby ærgerlig over, at man ikke kunne drille modstanderen mere.

Silkeborg tabte for 20. gang i sæsonen, da man søndag aften tabte 0-2 til gæsterne fra Brøndby. Hjemmeholdet startede fint, men da Brøndby først kom foran, så havde Silkeborg ikke meget i posen.

Anden halvleg blev en temmelig kedelig affære. Mest grundet Brøndby, der stillede sig tilfreds med føringen på 2-0, og det kunne Silkeborg-anfører Frank Hansen godt mærke på banen.

- Man kunne godt mærke, at de cruisede lidt i anden halvleg. De skulle ikke op og jagte noget resultat, og så spillede de klogt og fornuftigt rundt om os. Vores pres blev lidt bedre i anden halvleg, men de virkede til at styr på os.

Silkeborg er definitivt rykket ud af Alka Superligaen, da man ikke kan nå at hente de fornødne point til overlevelse. Det ødelagde dog ikke motivationen inden kampen, mente anføreren.

- Der var ikke noget, vi hellere ville end at drille Brøndby, og det formåede vi ikke. Der skal dog ikke så meget til at vælte korthuset i øjeblikket, når vi får modgang, og det skete i denne kamp, siger han.

Silkeborg-træner Kim Poulsen kunne godt se, at modstanderen fra Brøndby slap speederen i anden halvleg, men var tilfreds med nogle dele af kampen.

- Spillet blev påvirket af, at Brøndby havde det resultat, som de gerne ville have. Men set i lyset af, at vi er rykket ned, så var det godt at se, at spillerne gik ud og gav den en skalle til sidst, siger træneren.

- Vi spiller klart bedre i anden halvleg og får nogle halve chancer. Desværre giver vi dem for meget tid og plads i første halvleg, og så blev tingene afgjort, siger han.

Silkeborg skal allerede i aktion igen på onsdag, når man skal en tur til Odense og møde OB.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.