Sigtet for tre drab på sygehus forbliver fængslet

En dommer i Nykøbing Falster har valgt at forlænge varetægtsfængslingen af 30-årig drabssigtet.

Den 30-årige kvinde, som er sigtet for at have begået tre drab og et drabsforsøg på Nykøbing Falster Sygehus, skal sidde varetægtsfængslet i yderligere fire uger.

Det har en dommer i Nykøbing Falster besluttet tirsdag eftermiddag.

Den 30-årige kvinde nægter sig skyldig i sigtelsen, men retten mener tilsyneladende, at politiets beviser er så stærke, at en fortsat fængsling kan forsvares.

I forbindelse med tirsdagens retsmøde kom det frem, at politiet overvejer at udvide sigtelsen til at omhandle endnu et drab, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Ved retsmødet blev dørene lukket for offentligheden, men inden da nåede anklageren ifølge avisen at levere det opsigtvækkende budskab.

Ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi understreger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen overfor Ritzau, at sigtelserne mod kvinden endnu ikke er blevet udvidet.

- Det er en del af efterforskningen at klarlægge, om der er sket flere drab, siger vicepolitiinspektøren til Ritzau.

Kvinden blev anholdt af politiet søndag 1. marts. Dagen efter blev hun fremstillet i et grundlovsforhør og har siden siddet varetægtsfængslet.

På Facebook skrev den sigtede selv på dagen for sin anholdelse, at hun havde haft den værste nattevagt nogensinde. Hun var parat til at hænge sig, lød det.

Politiet mener, at hun på vagten slog to mænd og en kvinde ihjel, og at hun derudover forsøgte at dræbe en fjerde, en kvinde.

Det skal være sket ved, at hun intravenøst gav dem et ukendt præparat, fremgår det af sigtelsen.

Nu er spørgsmålet, om endnu et drab skal have fundet sted.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.