Sigtet husker intet fra voldsomt knivdrab

37-årig varetægtsfængslet for drabet på en 43-årig kvinde i Hvam ved Aalestrup

Foto: Jan Pedersen

Foto: Jan Pedersen

HVAM STATIONSBY: En 37-årig mand er tirsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Viborg blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, sigtet for drab.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

Offeret var den 43-årige Ubon Mikkelsen, der mandag aften blev dræbt med adskillige knivstik i sit hjem på Kirkebyvej i Hvam Stationsby mellem Viborg og Aalborg.

- Min klient kan ikke huske, hvad der er sket. Men han mener, at det nok er ham, der har gjort det, sagde advokat Kurt Kvist ifølge Ekstra Bladets netavis på sin klients vegne, inden dørene til grundlovsforhøret blev lukket.

Politiet fik en melding om husspektakler mandag klokken 18.34 og fandt ved ankomsten liget af kvinden. På stedet fandt man også den formodede gerningsmand.

Først troede politiet, at den sigtede var livsfarligt såret, da han blev fundet på Kirkebyvej 44 mandag aften. Det var dog ikke tilfældet.

- Vi troede, at han var hårdt såret, fordi han var indsmurt i blod, men det viste sig at være mindre skader, sagde efterforskningsleder Henrik Grove tidligere tirsdag til Ritzau.

Den sårede mand blev på grund af omstændighederne på gerningsstedet straks erklæret for anholdt og sigtet for manddrab.

Tirsdag eftermiddag vurderede en dommer altså, at politiets beviser mod ham er stærke nok til, at han skal varetægtsfængsles.

/ritzau/