Sikker skolevej indviet

Flade Engvej Nord har fået et kæmpe løft med ny vej og cykelsti

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Lun midsommerregn dryssede stille ned over beboere, skoleelever og andre, der fredag var mødt frem til indvielse af Flade Engvej Nord.

Strækningen fra rundkørslen ved Skagensvej forbi havekolonien Flade Enge og Golfparken, Frederikshavns nye, hurtigt voksende boligkvarter, til Vendsysselvej er renoveret med bredere vejbane, ny belægning, gadelys og ikke mindst cykelsti på vejens østre side.

Til stor glæde for beboerne på Krogen, Apholmen og i Golfparken ikke mindst, hvor de ledige byggegrunde forsvinder i noget nær samme hast som de røde pølser ved fredagens indvielse.

- Vi har solgt 23 af de i alt 40 byggegrunde. Otte huse er beboet, og der er udstedt byggetilladelse på de første 20 byggegrunde, siger Siggi Strandeng, salgsdirektør i Golfparken.

Det er planen, at cykelstien skal forlænges østpå gennem rundkørslen ved Skagensvej og videre ad Apholmenvej, så der bliver cykelsti fra vestbyen og helt ned til Palmestranden.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.