Fjerritslev

Sikkerhedsnet under Vesterhavsrock

Jammerbugt Kommune yder underskudsgaranti på 100.000 kroner

VesterhavsRock har Christopher, Carpark North, Thomas Helmig, Smokie og 90’ er festen på programmet.PR-foto

VesterhavsRock har Christopher, Carpark North, Thomas Helmig, Smokie og 90’ er festen på programmet.PR-foto

FJERRITSLEV:Til august afholdes VesterhavsRock i Fjerritslev for 16. gang. Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune ser det som et af flagskibene indenfor eventområdet og har derfor besluttet at yde en underskudsgaranti på 100.000 kr. til arrangementet.

- Udvalget håber ikke, at der bliver brug for underskudsgarantien, men at VesterhavsRock i stedet fortsætter sin positive udvikling med større navne, flere besøgende og overskud på bundlinjen, udtaler formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreasen (V).

Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til de deltagende idrætsforeninger i Fjerritslev og kommer det til at gå, som det plejer, får disse foreninger en pæn fortjeneste, der anvendes til sunde og sociale aktiviteter i lokalområdet.

Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget ser netop vigtigheden i at støtte op om et arrangement som VesterhavsRock, der er med til at styrke sammenholdet og værdierne i lokalsamfundet. Underskudsgarantien bliver derfor givet for at sikre, at arrangementet også finder sted i 2015, hvis vejr eller andre forhold skulle gå hen og ødelægge resultatet i år.AA

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.