Sikrer kvaliteten i fremtiden

Medarbejdere og ledelse i Rebild er samlet for at lave et administrationsgrundlag på det specialiserede socialområde

I disse dage er ledelse og medarbejdere på det specialiserede socialområde i Rebild samlet for at arbejde med et administrationsgrundlag, der skal sikre kvaliteten i sagsbehandlingen fremover, fortæller direktør Flemming Hansen. Arkivfoto: Flemming Hansen <i>Grete Dahl</i>

I disse dage er ledelse og medarbejdere på det specialiserede socialområde i Rebild samlet for at arbejde med et administrationsgrundlag, der skal sikre kvaliteten i sagsbehandlingen fremover, fortæller direktør Flemming Hansen. Arkivfoto: Flemming Hansen Grete Dahl

REBILD:I går og i dag er medarbejdere og ledelse på det specialiserede socialområde i Rebild samlet i Slettestrand ved Fjerritslev, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Under ledelse af konsulentfirmaet Deloitte er formålet at skabe et administrationsgrundlag, der kan sikre kvaliteten i sagsbehandling i fremtiden.

- Hele forløbet af en given sag, og hvem der skal gøre hvad og hvornår beskrives ret langt ned i detaljen i administrationsgrundlaget, fortæller direktør Flemming Hansen.

I gennem hele 2012 oplevede Rebild Kommunes kraftig kritik af sagsbehandlingen på netop det specialiserede socialområde.

En af årsagerne var, at der ikke har været noget administrationsgrundlag for medarbejderne på det komplicerede område.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.