Silkeborg-anfører er tilfreds med efterårssæson

Silkeborgs Dennis Flinta er både tilfreds med 1-1 mod Lyngby og den sidste del af efteråret generelt.

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Silkeborg sluttede efteråret i Superligaen af med at spille 1-1 på udebane mod Lyngby.

Anfører Dennis Flinta erklærer sig tilfreds med resultatet, da Lyngby pressede gæsterne godt ned i slutningen af kampen.

- Ser man på den chance, de har, hvor Jesper Christjansen (Lyngby-spiller, red.) redder den for os, så må vi være tilfredse, siger Flinta.

- Jeg synes egentlig, vi spillede rigtig godt med i kampen, og i perioder var vi bedre end dem, men i slutningen af kampen pressede de os meget, så derfor er uafgjort godkendt.

- Vi var måske lidt trætte til sidst, og de blev nærmest farlige på alle deres angreb. De har mange dygtige spillere og spillede den godt rundt om os, så selv om jeg synes, vi spillede okay, er et point fint nok.

Pointet betyder, at Silkeborg slutter efteråret på 10.- eller 11.- pladsen i Superligaen med seks point op til top-seks.

Silkeborg havde en svær sæsonstart uden sejr i de første otte kampe, og derfor er Flinta tilfreds med pointhøsten.

- Der skulle ske noget, så vi ikke fik endnu en sæson, som sidste gang vi var oppe. Vi har fået langt bedre styr på vores organisation hele vejen gennem holdet, og det har været afgørende, siger Flinta.

- Mange spillere et rykket et niveau op. Jeg synes godt, vi kan gøre det endnu bedre, men vi kan bestemt godkende efteråret, når man ser på, hvordan vi startede sæsonen.

Cheftræner Peter Sørensen erklærer sig enig i, at den samlede præstation i efteråret skal godkendes.

- Vi må konstatere, at vi kom for sent i gang, og det kostede os mange point, men jeg er meget tilfreds med det, vi har lavet de sidste 14 kampe.

- Vi har kun tabt to udekampe til Brøndby og FC København i de sidste 14 kampe, og det er fantastisk. Vi har fået styr på tingene, og vores præstationer har været rigtig gode, så det er mere end godkendt.

- Når det er sagt, ville vi selvfølgelig gerne have haft et point eller to mere, siger Sørensen.

Silkeborg hentede i sæsonens første otte kampe tre point, og har siden hentet 21 point i 13 kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.