Silkeborg dukker Skive og stryger videre i pokalen

Silkeborg tog en 3-1-sejr i pokalen mod Skive, som havde håbet at kampen kunne blive et vendepunkt.

Nicklas Helenius var på pletten i Silkeborgs 3-1-sejr over Skive i pokalen. (Arkivfoto)

Nicklas Helenius var på pletten i Silkeborgs 3-1-sejr over Skive i pokalen. (Arkivfoto)

KØBENHAVN:Superligaholdet Silkeborg IF er videre til tredje runde i pokalturneringen efter en 3-1-sejr hos Skive.

Nicklas Helenius, Nicolai Vallys og Sebastian Jørgensen scorede for udeholdet.

Det har været en svær sæsonstart for Skive, som efter fem kampe ligger næstsidst i 2. division.

På trods af en rolle som underdog havde Skive håbet på, at pokalopgøret mod superligaholdet Silkeborg kunne blive slutningen på en dårlig stime, men sådan skulle det ikke gå.

Det var dog Skive, der kom bedst fra start. Efter et hjørnespark blev et hovedstød sendt mod midtbanespilleren Mads Bager, som bankede bolden i kassen med en helflugter.

Hjemmeholdet fra Skive så generelt bedst ud i de første ti minutter, hvor det knap lykkedes gæsterne fra Silkeborg at tilkæmpe sig en chance.

Efterhånden som kampen skred frem, vandt Silkeborg mere fodfæste, og det kom til udtryk efter en halv time, da Nicklas Røjkjær bankede et langskud mod overliggeren.

Kort tid efter sørgede offensivspilleren Nicolai Vallys for Silkeborgs første mål med et flot hovedstød på en assist af Oliver Sonne.

Og det var langt fra slut med at score for Silkeborg-holdet. Få minutter senere modtog den rutinerede angriber Nicklas Helenius en dyb aflevering, som blev afsluttet første gang og udløste målet, der sendte Silkeborg foran med 2-1.

Kort før slutfløjtet til første halvleg udbyggede Sebastian Jørgensen yderligere Silkeborgs føring med en flad afslutning til 3-1.

Anden halvleg skulle ikke byde på flere mål, og Skive blev aldrig farlige nok til at true Silkeborg, og dermed er Skive ude af pokalturneringen.

Tidligere på aftenen vandt AC Horsens hele 8-0 på udebane mod Varde, hvor islændingen Aron Sigurdarson scorede fire mål.

Senere spillede 1. divisionsholdet Fredericia 1-1 på hjemmebane mod superligaholdet Viborg. Fredericia var herefter skarpest i en straffesparkskonkurrence og sendte superligaholdet ud.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.