Silkeborg dummer sig hjemme mod HB Køge

Silkeborg tabte hjemme til HB Køge og ligner ikke et hold, som har direkte kurs mod oprykning til Superligaen.

Silkeborg dummer sig hjemme mod HB Køge

Det ser lige nu ikke godt ud for Silkeborgs målsætning om at rykke op i Superligaen. Søndag tabte Silkeborg skuffende med 1-2 hjemme til HB Køge i den næstbedste danske fodboldrække.

Dermed har Silkeborg stadig kun 16 point efter ni kampe, og det er ni point færre end førerholdet Hobro, som dog har spillet en kamp mere.

Point fik Silkeborg slet ingen af søndag, hvor HB Køge holdt flot stand defensivt, og der blev af samme grund ikke scoret et eneste mål i første halvleg.

I anden halvleg kom HB Køge bedst fra start med et mål fra Eddi Gomes efter 52 minutter, og så stod det pludselig 1-0 til HB Køge.

Silkeborg svarede dog umiddelbart godt igen, og hjemmeholdets Morten Beck Andersen fik udlignet til 1-1 efter 65 minutter.

Men HB Køge-spilleren Vito Hammershøj-Mistrati sørgede overraskende for alle tre point til udeholdet med et mål i kampens døende minutter.

Med sejren overhaler HB Køge nu Silkeborg. HB Køge har 17 point på ligaens tredjeplads. Silkeborg rykker ned på fjerdepladsen.

Silkeborg kan stadig nå andenpladsen, som giver oprykning til Superligaen, men det kræver et par sejre i træk.

Ligaens øjeblikkelige toer, AC Horsens, vandt søndag hjemme med 3-1 over Lyngby. Troels Kløve scorede to mål for Horsens, som nu har 21 point for 10 kampe.

Der var mere succes til de sjællandske hold i 1. division, da Hvidovre tidligere søndag vandt med 3-2 hjemme over bundholdet Marienlyst.

Og AB spillede 1-1 ude mod Fredericia, mens Brønshøj vandt 1-0 ude over Vejle Boldklub.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst