Silkeborg-helt: Fortjent sejr over FCK

Marvin Pourié scorede kampens eneste mål og mener, choksejren på hjemmebane over FCK var fuldt fortjent.

Silkeborg-helt: Fortjent sejr over FCK

Bundholdet Silkeborg sejrede overraskende i mandagens eftermiddagskamp på hjemmebanen Mascot Park med 1-0 over FCK.

Det var østjydernes første sejr i fire kampe og gav træner Viggo Jensens tropper tre livsvigtige point i jagten på overlevelse i Superligaen.

Dagens helt og matchvinder i det jyske, Marvin Pourie, mener, at sejren var fuldt fortjent.

- Jeg synes, det var fortjent, at vi vandt. Vi gav dem mange problemer kampen igennem. Vi havde både chancer i første og anden halvleg, og selvom FCK også havde chancer, var det stadig en fortjent sejr baseret på vores holdindsats, siger han.

- Det var enormt vigtigt at vinde kampen i dag og få alle tre point. Det var en god holdpræstation, hvor alle ydede en topindsats. Vi beviste, at vi kan spille god fodbold og vinde fodboldkampe, fortæller matchvinderen.

Med sejren rykker Silkeborg over Brøndby op på rækkens 11. plads og ligger nu a point med Sønderjyske på 10.-pladsen med 24 point.

Målet var Pouriés 11. i sæsonen, og han glæder sig til at føje mange flere mål til listen.

- Det var en god følelse at score. Sammen med resten af holdet arbejdede jeg rigtigt hårdt i dag, og jeg er derfor super glad for scoringen, siger Pourié.

Næste opgave for Silkeborg og Marvin Pourié er på udebane mod AaB om en uge. Med sejren i dag håber han på et godt resultat i Aalborg.

- Dagens sejr giver masser af selvtillid. Men alle, som kender Viggo, ved dog, at han tager en kamp af gangen, og det skal vi også gøre. Og så får vi også point mod AaB på mandag, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden