Silkeborg-målscorer: Vores sæson i en nøddeskal

Morten Beck var efter uafgjort mod Sønderjyske enormt ærgerlig. Typisk vores sæson, siger han.

Silkeborg spillede lørdag 2-2 mod gæsterne fra Sønderjyske i Superligaen. Silkeborg jagtede inden kampen sæsonens første sejr på hjemmebane, men selvom holdet var foran to gange, så lod man begge gange Sønderjyske komme tilbage i kampen.

Silkeborg var foran både 1-0 og 2-1, men hver gang fik Sønderjyske udlignet. Målscorer til 1-0 for hjemmeholdet, Morten Beck, var efter kampen ærgerlig og skuffet.

- Det er bare typisk os. Og typisk vores sæson. Vi troede endelig, at vi skulle stå med en sejr på hjemmebane, men hver gang vi kommer foran, så løber de direkte op og scorer. Det er vores sæson i en nøddeskal.

Kampen var frustrerende for hjemmeholdet, der også mente at have dommeren i mod sig. Især en situation til sidst med Morten Beck, der blev tacklet i feltet, bragte sindene i kog i Silkeborg.

- Jeg føler, at der bliver begået klart straffespark på mig til sidst. Jeg dækker bolden af, og så fjerner han benene under mig. Jeg kan ikke forstå, at den ikke bliver dømt, siger Beck.

Træner for Silkeborg, Kim Poulsen, var efter kampen også ærgerlig over, at kendelserne ikke gik Silkeborgs vej.

- Der kan være tvivlsspørgsmål i alle kampe, men nogle gange er situationerne så krystalklare, at de skal dømmes. Det er den slags, jeg synes, vi så i denne kamp. Det er pokkers irriterende, for vi ville så gerne have den sejr.

Silkeborg ligger sidst i Alka Superligaen og har 15 point op til Esbjerg på den rette side af nedrykningsstregen.

- Nogle gange går kendelser ikke vores vej, og det må vi leve med. Vi har formatet til at rejse os igen. Vi har stadigvæk noget at spille for, og det er vores stolthed og ære. Det viste vi i dag, siger Poulsen.

Næste gang Silkeborg skal i aktion er på lørdag, når holdet skal en tur til Esbjerg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.