Silkeborg-træner håber på at holde fast i profiler

Silkeborg spillede søndag 1-1 mod FCN på udebane, hvor Nicolai Vallys igen fik vist sig frem med et mål.

Kent Nielsen kunne søndag se sit hold spille 1-1 med FC Nordsjælland. (Arkivfoto)

Kent Nielsen kunne søndag se sit hold spille 1-1 med FC Nordsjælland. (Arkivfoto)

FARUM:I Nicolai Vallys og Sebastian Jørgensen har Silkeborg to offensive profiler, som kan være svære at holde på, da der naturligt er interesse fra andre klubber, men står det til cheftræneren, bliver de i Silkeborg.

Det siger Kent Nielsen efter 1-1-kampen mod FC Nordsjælland søndag.

- Det er klart, at Sebastian Jørgensen og Nicolai Vallys har gjort det så godt, at der vil komme spekulationer i løbet af sådan et transfervindue.

- Men de bliver nødt til at stille sig selv spørgsmålet, om de kan blive dygtigere i Silkeborg, og det er jeg 100 procent sikker på, at de to klart kan blive. De spiller altså på et hold, der leverer gode resultater og spiller fed fodbold, siger cheftræneren.

Kent Nielsen fortæller desuden, at Silkeborg absolut ikke har lyst til at slippe sine to profiler.

- Vi har ikke et behov for at sælge nogen spillere, men det er klart, at pengene kan blive så store – både for klubben og spilleren – at man ikke kan sige nej, men klubben har absolut ingen ambitioner om at sælge spillere lige nu.

Cheftræneren understreger da også, at selv om han ser et stort lys i Sebastian Jørgensen, så har den unge profil stadig mangler i sit spil.

- Sebastians spil på den sidste tredjedel af banen er absolut på topniveau i Superligaen, men fodboldspillere bliver altså bedømt på mange andre parametre, og han skal blandt andet blive mere effektiv i de afgørende aktioner, afslutter cheftræneren.

Sebastian Jørgensen selv siger, at han ikke har skænket det en tanke, at der kan komme interesse for ham til vinter.

- Det har jeg slet ikke fokus på. Jeg tænker ikke på i dagligdagen, om der kommer interesse for mig. Jeg prøver at lukke det ude, så jeg kan fokusere på Silkeborg, siger Sebastian Jørgensen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.