Silkeborg-træner: Spillerne viste flot trodsreaktion

Silkeborg kunne endnu en gang sætte point ind på kontoen, da holdet spillede uafgjort på udebane mod Hobro.

Silkeborg IFs Adeola Runsewe og Hobro IKs Quincy Antipas, påskedag i superligakampen på DS Arena i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Silkeborg IFs Adeola Runsewe og Hobro IKs Quincy Antipas, påskedag i superligakampen på DS Arena i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Silkeborg fik point for tredje kamp i træk, da midtjyderne søndag fik 2-2 på udebane mod Hobro. De var foran, da de to hold gik til pause, men Hobro fik tingene vendt på hovedet efter pausen med to mål på 10 minutter.

Derfor var Silkeborgs cheftræner Kim Poulsen både glad og skuffet efter kampen. Han ville gerne have haft en sejr, men var begejstret for den indstilling, som spillerne viste, som altså skaffede et enkelt point med hjem til Silkeborg.

- Jeg er meget tilfreds med den attitude spillerne viste, da vi kom bagud. Det var altså en flot trodsreaktion, hvor de gik ud og kæmpede videre.

- Det var et stort skridt for os, at vi kom tilbage i kampen, og det var også et stort skridt, at vi nu har fået point tre kampe i træk. Det er helt nyt for vores hold, siger Kim Poulsen.

Silkeborg leverede en chokstart og kom foran 1-0 efter tre minutters spil, da Nicolaj Agger sparkede bolden imellem benene på Hobros målmand, Jesper Rask.

- Vi fik jo en super start, men det tidlige mål blev lidt en sovepude for os. Vi spillede dårligt, da vi var foran, og det er ikke godt nok, siger Nicolaj Agger.

Nicolaj Agger scorede også Silkeborgs andet mål, men han stod med blandede følelser efter kampen.

- Jeg er altid glad for at score mål, men jeg er ærgerlig over, at de to mål, jeg lavede i dag, ikke var nok til at vi kunne få tre point med hjem, siger den dobbelte målscorer.

Morten Beck Andersen lagde op til det sidste mål, og han mener, at Silkeborg-spillerne har fået bedre indbyrdes forståelse efter vinterpausen.

- Vi har fået nogle bedre interne relationer angriberne imellem, og vi er blevet bedre til at finde hinanden i det opbyggende spil, og ikke mindst, når vi slår kontra. Det er blevet rigtig godt, og mod Hobro var vi bare skarpe foran målet, siger Morten Beck Andersen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.