Silkeborgs matchvinder: Vi vandt på fysikken

Silkeborgs tyske angriber Marvin Pourié mener, at bundholdet vandt 3-2 over AaB på grund af en bedre fysik.

1. marts 2013 20:53 - Opdateret 1. marts 2013 20:54

Silkeborgs matchvinder: Vi vandt på fysikken

Silkeborg havde flest kræfter i behold til slut, og det var årsagen til, at bundholdet kunne vinde 3-2 hjemme over AaB i Superligaens forårspremiere.

Matchvinderen Marvin Pourié, som scorede til 3-2 i det 73. minut, tildeler træner Viggo Jensen en stor del af æren for det forarbejde.

- Vi havde en god fysik. Og Viggo Jensen skal have ros for at have forberedt os godt fysisk i optakten. Vi kunne se, at det hårde arbejde gav udbytte i slutningen af kampen, siger Pourié til TV3 Sport1.

Silkeborg blev ved med at presse på, og AaB kunne til sidst ikke modstå presset og indkasserede to mål på fem minutter i midten af anden halvleg.

- Det var et vigtigt mål. Og jeg fejrede det i lang tid, fordi jeg tænkte, at det kunne være det sidste mål i kampen. Så jeg forsøgte også at trække tiden lidt ud, indrømmer Pourié.

Tyskeren er ligeglad med, at AaB fik scoret to nemme mål i begyndelsen af første og anden halvleg.

- Jeg kan ikke bebrejde nogen på holdet, for alle kæmpede hårdt for sejren, fastslår angriberen.

Viggo Jensen mener dog, at der skal rettes op på den del af sagen inden den næste kamp, som er på udebane mod førerholdet FC København næste søndag.

- Det var dårligt af os, at vi lod dem score to gange, begge gange i begyndelsen af de to halvlege. Men det var godt, at vi kunne kæmpe os tilbage.

- Der blev kæmpet hårdt over hele linjen. Så glemmer vi de to episoder og kigger frem mod den næste kamp, som er mod FCK på næste søndag, siger Viggo Jensen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...