Silvan har brug for flere hænder

Byggemarkedet mangler deltidsmedarbejdere til den kommende sæson

Varehuschef Toke Nissen får brug for flere deltidsmedarbejdere til sæsonen. Arkivfoto: Bent Jakobsen

Varehuschef Toke Nissen får brug for flere deltidsmedarbejdere til sæsonen. Arkivfoto: Bent Jakobsen

FREDERIKSHAVN:På trods af krisen opruster Silvan til højsæsonen. Byggemarkedskæden søger derfor 10-25 nye ansigter i butikken i Frederikshavn.

Silvan ønsker gør-det-selv entusiastiske deltidsmedarbejdere til højsæsonen, som man regner fra marts til september. For Silvan i Frederikshavn betyder det 10 til 25 nye hoveder ved kassen, i afdelingerne, på lageret og i vareudleveringen.

Varehuschef Toke Nissen understreger, at der er brug for alle typer medarbejdere, og at man endelig ikke skal holde sig tilbage med at søge.

Pensionister eller studenter

- Vi søger alt lige fra pensionister og efterlønnere til studenter på sabbatår og håndværkerelever, der vil tjene lidt ved siden af studiet. Og du behøver hverken have bygget dit eget hus eller kunne lægge fliser for at få succes hos os. Vi skal nok lære dig, hvad du har brug for for at give kunderne en god betjening, forklarer Toke Nissen.

Varehuschefen vil ikke udelukke, at der ved sæsonens udløb vil være nogle, der kan indløse deres deltidsjob til en fast stilling i byggemarkedet.

- Vi har selvfølgelig en naturlig rotation af medarbejdere, og deltidsstillingerne er en god måde at få foden indenfor på. Gør man det godt og er interesseret i at fortsætte, så vil vi selvfølgelig se på mulighederne for at fortsætte samarbejdet, siger Toke Nissen fra Silvan i Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.