Simeone efter sejr over Bayern: En af de bedste kampe

Atlético Madrids træner kaldte indsatsen perfekt, da hans hold slog Bayern München i Champions League.

Atletico Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League Group Stage - Group D Foto: Reuters/Sergio Perez

Atletico Madrid v Bayern Munich - UEFA Champions League Group Stage - Group D Foto: Reuters/Sergio Perez

To gange i de seneste tre sæsoner har Atlético Madrid nået finalen i Champions League, og også i denne sæson ser det spanske hold ud til at kunne drive det langt.

Onsdag aften tog Atlético et skridt imod gruppesejren i gruppe D, da det hjemme på Estadio Vicente Calderon blev til sejr på 1-0 over den tyske storklub Bayern München.

Den karismatiske træner Diego Simeone sparede ikke på roserne og lovordene, da sejren var en realitet.

- Jeg er så stolt over at være træner for dette hold. Jeg kunne lide alt i kampen. Vi pressede højt, drog fordel af pladsen i kontraangrebene og spillede intenst i alle 90 minutter, hvilket er meget svært mod et af de bedste hold i verden.

- Taktisk gennemførte spillerne kampen til perfektion. Det var en af de bedste præstationer i min tid i Atlético Madrid, siger Diego Simeone.

Der var tale om Bayerns første nederlag efter Carlo Ancelottis tiltrædelse som træner. Flere af hans spillere pointerede, hvor svær en modstander Atlético er.

- Atlético viste dræberinstinkt, og det gjorde vi ikke. Vi har en ny chance for at slå dem i München, siger målmand Manuel Neuer.

Den hollandske offensivspiller Arjen Robben blev mindet om foråret, da Bayern sammenlagt måtte se sig slået af Atlético i semifinalen.

- Det viser bare, det er en stor kamp i gruppespillet. Atlético er en ubehagelig modstander. Vi startede ellers godt i de første 15-20 minutter. Vi var aggressive og skabte chancer, hvilket man skal udnytte i sådan en kamp.

- Det må vi lære af til næste gang, siger Robben.

De to hold tørner sammen i München 6. december. De to klubber er storfavoritter til at besætte de to øverste pladser, der giver avancement til ottendedelsfinalerne, men førstepladsen kan vise sig vital, da det sædvanligvis giver en nemmere modstander.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.