Frederikshavn White Hawks

Simioni: Alle forventer, at Aalborg går videre

White Hawks-træneren giver Aalborg Pirates favoritværdigheden inden kvartfinaleserien

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

ISHOCKEY:Frederikshavn White Hawks skal levere en overraskelse, hvis vendelboerne skal trække sig sejrrigt ud af opgørene mod Aalborg Pirates i den kvartfinaleserie, der begynder fredag aften.

Som toer i grundspillet må Aalborg nemlig tage favoritværdigheden, konkluderer White Hawks-træner Mario Simioni.

- Jeg ved, at de plejer at sige, at vi er favoritter, fordi vi bruger flere penge end dem, men den kan de ikke bruge længere. De har et stærkt hold og sluttede som nummer to i grundspillet, så alle forventer, at det bliver dem, der går videre, siger Mario Simioni.

White Hawks lægger sig dog ikke ned på forhånd.

- Vi starter fra nul, og jeg synes, at vi har spillet godt mod dem i denne sæson. Grundspil og slutspil er to vidt forskellige ting, så det er nærmest en helt ny sæson, der begynder nu, siger han.

For Frederikshavn gælder det dog også om at rejse sig oven på en rædderlig afslutning på grundspillet, der sluttede med et hjemmebanenederlag til bundproppen Hvidovre.

- Vi har selvfølgelig haft vores diskussioner og snakke efter den kamp, for vi var alle sammen skuffede over, at vi tabte, men vi har haft rigeligt med tid til at komme os. Vi er klar, lover Mario Simioni.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst