Simon Enevoldsen vil hoppe på toget

Vendsyssel-keeperen krydser fingre for sæsonens første sejr

Simon Enevoldsen, der her ses i målet hos det daværende Blokhus FC, er ny førstemålmand i Vendsyssel FF. Arkivfoto: Torben Hansen

Simon Enevoldsen, der her ses i målet hos det daværende Blokhus FC, er ny førstemålmand i Vendsyssel FF. Arkivfoto: Torben Hansen

HJØRRING:Vendsyssel FF har fået en skuffende start på sæsonen i landets næstbedste fodboldrække, hvor der blot er blevet sat et enkelt point ind på kontoen. Det skete i den seneste spillerunde på udebane mod Fremad Amager.

Forud for kampen havde cheftræner Joakim Mattsson skiftet ud på målmandsposten. Simon Enevoldsen var blevet foretrukket i stedet for unge Nicolai Flø, der havde haft et par mindre heldige indgreb i de første kampe.

Simon Enevoldsen vil også være at finde i målet i søndagens hjemmekamp mod FC Fredericia, der starter klokken 13.45 på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

- Jeg er glad for, at jeg nu har fået chancen, og nu er det op til mig at gribe den, siger Simon Enevoldsen, der håber på et vendepunkt for vendelboerne.

- Jeg er faktisk ligeglad med, om vi spiller til nul. Det vigtigste er, at vi får tre point ind på kontoen, fastslår målmanden.

Vendsyssel FF ligger inden kampen næstsidst i 1. division, hvor der er seks point op til Næstved på den tredjeplads, der giver mulighed for oprykning til Alka Superligaen.

- Vi hungrer efter en sejr og vil gøre alt for, at den kommer i hus. Hvis man ikke kommer med fra start, er toget lige så stille ved at køre, påpeger Simon Enevoldsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.