Simon Kjær: Vi har haft resultaterne imod os

Spillet har i perioder været godt på det danske landshold, men resultaterne er udeblevet, mener Simon Kjær.

Simon Kjær: Vi har haft resultaterne imod os

Der skal tre sjældne point på tavlen i aften for det danske fodboldlandshold, som kun har vundet fire ud af holdets seneste 17 A-landskampe.

Danmark skal vinde på udebane over Malta i aftenens VM-kvalifikationskamp, mener Simon Kjær.

- Vi skal ud over stepperne og hente en sejr. Længere er den ikke, siger Simon Kjær.

Han sammenligner kampen med Brøndbys pokalkamp mod Hvidovre, der overraskende slog superligaholdet ud af turneringen.

- Det er ikke nemt at spille imod et hold som Malta. Om det så er Brøndby, der spiller mod Hvidovre eller os mod Malta. Det bliver en svær kamp. Men vi kan få en fordel, hvis vi kan lave et hurtigt mål, siger han.

I den seneste landskamp tabte Danmark på udebane med 2-3 til Polen, efter at holdet havde været foran med 2-1. Efter fredagens kamp mod Malta venter Armenien på udebane på tirsdag.

- Jeg synes, vi fik et godt afsæt sidste gang mod Polen - på nær resultatet. Jeg synes egentlig, vi har spillet mange gode kampe i denne kvalifikation, men vi har bare ikke haft resultaterne med os.

- Det vil være dejligt at få resultaterne med os og komme ud med seks point efter de næste to kampe. Så er jeg sikker på, at det giver en sjov kamp hjemme mod Italien, siger Simon Kjær.

Danmark har kun hentet seks point i seks kampe i VM-kvalifikationen og kan kun håbe på, at især Bulgarien og Tjekkiet dummer sig i de fire resterende kampe.

- Jeg kan godt se, at situationen ikke er optimal. Vi har ikke leveret endnu, og rent pointmæssigt er det ikke godt nok.

- Men muligheden er der stadig, og den skal vi jagte. Der er ikke en eneste af os, som hellere vil have sommerferie end at være i Brasilien til VM, siger Simon Kjær.

Lille-spilleren advarer mod at undervurdere en lilleputnation som Malta.

- De små nationer er alle sammen ved at have en vis organisation på holdet, så det vil betyde utrolig meget, hvis vi kunne lave et mål inden for de første 10 minutter.

- Det vil betyde, at de er nødt til at komme lidt længere frem på banen, og det vil give mere plads til os. Vi er et bedre fodboldhold end Malta, det er der slet ingen tvivl om, understreger Simon Kjær.

Kampen mod Malta fløjtes i gang klokken 20.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst