Simon Poulsen: PSV's spillestil passer godt til mig

Simon Poulsen glæder sig til at tørne ud for den hollandske mester PSV Eindhoven efter sommer.

Den danske landsholdsspiller Simon Poulsen sluttede i denne sæson på tredjepladsen i den hollandske liga med AZ Alkmaar, men til sommer takker den danske forsvarsspiller af i klubben.

Til næste sæson tager han skridtet op, da han her skal tørne ud for de hollandske mestre PSV Eindhoven.

- Det bliver super fedt at komme i gang i PSV. Det er en topklub, og det er en god mulighed for mig med dette klubskifte, siger Simon Poulsen.

Simon Poulsen er i disse dage en del af landsholdssamlingen, som træner i Helsingør frem mod de to landskampe i juni mod Montenegro og Serbien.

Landsholdsspilleren tror på, at skiftet kan gavne hans karriere, og han understreger vigtigheden af, at han skal spille et system, som han kender i forvejen.

- Jeg er glad for at skulle forsætte i den hollandske liga, som jeg kender godt. Det passer godt til min stil, at de er glade for at bruge offensive backs, siger han.

I 2008 skiftede Simon Poulsen fra FC Midtjylland til AZ Alkmaar. Efter et par år i Alkmaar skiftede han til italienske Sampdoria, hvilket aldrig blev den store succes. Derfor blev det kun til halvandet år i Italien, inden han vendte retur til AZ Alkmaar.

- Det har været en god tid i AZ Alkmaar, og jeg har været glad for at være der. Jeg ser tilbage på nogle fantastiske år i klubben, og der er ingen bad feelings efter skiftet, siger Simon Poulsen.

Simon Poulsen har spillet 29 kampe for det danske A-landshold og var senest med til de to venskabskampe i foråret mod USA og Frankrig.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.