Simon Poulsen skifter til mesterholdet

Landsholdsback skifter til PSV Eindhoven

Simon Poulsen skifter til mesterholdet PSV Eindhoven. Foto: Scanpix

Simon Poulsen skifter til mesterholdet PSV Eindhoven. Foto: Scanpix

HOLLAND:Fodboldlandsholdets venstreback Simon Poulsen skifter fra AZ Alkmaar til PSV Eindhoven på en toårig kontrakt. Det oplyser PSV på klubbens hjemmeside.

PSV har i denne sæson vundet den hollandske Æresdivision, og det var let for Simon Poulsen at sige ja tak til tilbuddet om at spille i Champions League næste sæson.

- Det er en stor mulighed, når mesteren beder dig om at komme til klubben.

- Jeg vil virkelig gerne hjælpe med at vinde endnu et mesterskab. Jeg vil arbejde hårdt, og jeg håber, jeg får min chance for at vise mit værd i PSV, siger Simon Poulsen til PSV TV.

Danskeren skifter transferfrit til mestrene, da hans kontrakt med AZ Alkmaar udløber efter indeværende sæson.

Klubbens tekniske manager Marcel Brands ser frem til at arbejde med den danske venstreback.

- Vi mister Abel Tamata efter denne sæson, og vi ønsker at have to muligheder i venstresiden med Jetro Willems og Poulsen.

- Han er en meget erfaren spiller, og det er perfekt at have ham og Willems. Han vil spille en stor rolle i truppen i kraft af hans karakter. Han kender også sproget, fordi han har været så lang tid i Holland.

- Han synes, det er en stor mulighed, og han blev meget begejstret, da jeg først gjorde tilnærmelser til ham. Derefter gik det meget hurtigt, siger Marcel Brands.

Med Poulsens nye backkonkurrent Jetro Willems er det langt fra givet, at danskeren bliver førstevalg i PSV. Den 21-årige Willems regnet for et stort talent, og han har allerede spillet 15 landskampe for Holland siden debuten i 2012.

Simon Poulsen har selv spillet 29 kampe på det danske A-landshold, men han har aldrig for alvor sat sig fast på holdet siden debuten for over otte år siden i en kamp mod Tyskland.

I år har Simon Poulsen dog spillet begge landskampe, og han forventes også at blive udtaget til junis landskampe mod Montenegro og Serbien.

I januartransfervinduet 2008 skiftede Simon Poulsen fra FC Midtjylland til AZ Alkmaar. I 2012 gik turen videre til Sampdoria, før Poulsen kom tilbage til AZ sidste år.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.