Sindal

Sindal-firma nomineret til Årets Tagmaler

Kim Bollerup ApS er blandt de nominerede til Årets Håndværker

SINDAL:De danske håndværkere leverer gode byggeoplevelser, når man ser på de mange tusinde flotte anmeldelser, der er afgivet i håndværkernes karakterbøger det forgangne år på hjemmesiden www.anmeld-haandvaerker.dk.

For femte år i træk kårer en professionel fagjury de dygtigste håndværkere, når Cirkusbygningen danner rammerne for awardshowet Årets Håndværker 2016.

Tagmaler Kim Bolleruo ApS har været igennem en udvælgelse blandt de mere end 2600 andre håndværker-virksomheder, der har været med i opløbet om at blive Årets Håndværker.

Direktør og stifter Peter Birkelund fra Anmeld Håndværker udtaler:

”Det er femte gang, vi kårer de bedste anmeldte håndværkere fra hele Danmark. I år har vi udvidet med yderligere fagkategorier, så vi har 16 priser, der skal uddeles. Vinderne præmieres med bronzestatuetten ”Smiley Håndværk - Din Garanti”, og den ganske specielle ære det er at kunne kalde sig Årets Håndværker 2016.”

Selve kåringen sker i Cirkusbygningen i København onsdag 6. april, hvor 1000 festklædte håndværkere sidder klar.

- Vi er meget beæret over denne nominering. Det er et skulderklap at modtage - alt sammen takket være vores kunder og dygtige medarbejdere, udtaler tagmaler Kim Bollerup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Højeste antal corona-smittede i Danmark nogensinde
Luk