Sindal Rideklub måtte bruge ekstra dag på julestævne

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Caroline Hjorth fra Ommersyssel Rideklub får overrakt førstepræmien i spring i sin klasse af dommer i Dansk Ride Forbund Maria Kjeldgaard. Foto: Niels Helver

I 20 år har der været afholdt ridestævne i Sindal Rideklub i dagene mellem jul og nytår. Det skete også i år, hvor der den 27., 28. og 29. december deltog 209 ryttere fra hele landet i det store traditionsrige stævne. Stævnet var et C stævne i dressur og spring for pony og hest.

Tilmeldingerne i år var så mange, at der mod sædvanen måtte tages en ekstra dag i brug, derfor begyndte stævnet allerede 3. juledag. Det var de mange tilmeldinger til dressur, der var årsagen til den ekstra dag. Der deltog 79 i dressur og 130 i spring konkurrencerne.

I de sidste 5 år har der i forbindelse med stævnet været afholdt Rosenparade i samarbejde med Dansk Ride Forbund Distrikt 14. Der var Rosenparade både for dressur og spring.

Ved Rosenparaden markeres det, at unge, der er fyldt 16 år, ikke længere må deltage som ponyryttere, men skal rykke op i hesteklassen. Det er for mange en bevægende dag, da ikke alle har mulighed for at fortsætte med konkurrenceridning til hest.

Stævnet var tilrettelagt af Henriette Andreasen, der har været stævneleder i de sidste 10 år. Sindal Rideklubs nye bestyrelse, der består af formand Magnus Thomsen, næstformand Charlotte Paaske, kasserer Marianne Trolle, sekretær Hanne Riis Jacobsen og bestyrelsesmedlem Maiken Matzen samt Dansk Ride Forbund Distrikt 14.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.