Sindal

Sindal shoppede amok til nisseorkester og julelys

Det veloplagte Sindal Nisseorkester gjorde sit for at gøre Open By Christmas til en festlig oplevelse. Her underholder de  foran Bageri Ingeborg.
Foto:Poul Erik

Det veloplagte Sindal Nisseorkester gjorde sit for at gøre Open By Christmas til en festlig oplevelse. Her underholder de foran Bageri Ingeborg. Foto:Poul Erik

SINDAL:Det kan godt være, at efteråret og vinteren indtil nu har slået alle varmerekorder, men et rigtigt nisseorkester forbereder sig på al slags vejr, og derfor var huerne trukket godt ned over ørerne, da de underholdt for fuld udblæsning ved fredagens Open By Christmas i Sindal. Meteorologerne havde forudsagt regn aftenen og natten igennem i det nordjyske, men de, der trodsede både trusler om regn og fristende tv-hygge foran julekalender premierene, kom ikke til at gå forgæves. Heldige juleshoppere Der var sat masser af præmier på højkant, for de voksne bestod hovedpræmien i gratis indkøb for 5.000 kroner, så det gjaldt bare om at få afleveret dokumentation for hele dagens indkøb, så chancerne var størst mulige for at få refumderet sine udgifter. Trods småregn i Nørregade, der i aftenens anledning var spærret af for trafik, blev der juleshoppet og konkurreret til den helt store juleguldmedalje.