Sir Alex Ferguson har fået et dansk problem

Anders Lindegaard viste sig fornemt frem i Champions League og presser spanske David De Gea som førstemålmand hos Manchester United.

Sir Alex Ferguson er glad for det samarbejde angrebsduoen Wayne Rooney og Danny Welbeck har fået gang i hos Manchester United.
Foto: Scanpix

Sir Alex Ferguson er glad for det samarbejde angrebsduoen Wayne Rooney og Danny Welbeck har fået gang i hos Manchester United. Foto: Scanpix

Den legendariske Manchester United-manager Alex Ferguson er stadig mere til spansk end dansk. Selvom den danske målmand Anders Lindegaard leverede varen onsdag aften, da han debuterede i Champions League og var en af hovedårsagerne til, at englænderne fik 1-1 ude mod Benfica, så er han hurtigt tilbage på bænken. Mod Chelsea på søndag i Premier League er sommerens dyrt indkøbte spanier David De Gea tilbage i målet, efter at han var bænket mod Benfica. - Det var altid aftalen at give De Gea et hvil på et tidspunkt. De Gea spiller søndag, men Anders gjorde det godt. Vi har to fantastiske målmænd, fortæller Ferguson til TV3+. Flere chancer De Gea, som blev hentet i Atlético Madrid, har stået samtlige minutter i Uniteds hidtil fire Premier League-kampe i sæsonen. Men en række usikre indgreb i sæsonindledningen har fået snakken om, hvorvidt De Gea faktisk bør være førstevalget til at blive brandvarm. Ferguson er trods fredningen af De Gea ganske tilfreds med Lindegaard og siger: - Han skal nok få sine chancer i løbet af sæsonen. Stor oplevelse Det er jo som sådan godt nyt for Lindegaard. Han stod især godt i anden halvleg med flere fine redninger, og han kunne intet stille op, da Oscar Cardozo i første halvleg bragte Benficas værter foran 1-0. Den danske landsholdsreserve er også ganske godt tilfreds med sin egen indsats. - Det var en stor og dejlig oplevelse. Alle vil spille Champions League, så det var en fantastisk aften for mig. Det var den største kamp for mig nogensinde, uden tvivl. Det var en drengedrøm, der gik i oplevelse, siger Lindegaard. - For mig er det også et privilegium at repræsentere United i verdens største turnering, lyder det fra Lindegaard. Danskeren havde kort efter weekendens 5-0-sejr over Bolton i Premier League fået besked fra Ferguson om, at han skulle stå mod Benfica. Spændende bliver det nu at følge, hvordan De Gea præsterer mod Chelsea. Flere fejl fra spanieren kan få målmandssnakken i United til at blive endnu mere intens.