Aalborg

Sissel kommer til jul

Norske Sissel Kyrkjebø bringer aalborgenserne i julestemning 13. december

Sissel Kyrkjebø sang for en udsolgt Aalborghal i 2017. 13. december er hun tilbage i AKKC

Sissel Kyrkjebø sang for en udsolgt Aalborghal i 2017. 13. december er hun tilbage i AKKC

AALBORG:Sissels Jul 2017 blev en stor succes med udsolgte koncerter over hele Norden og i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) var også hver en stol i Aalborghallen besat. Årets juleturné med Sissel bliver endnu større, og den norske sangerinde kommer på besøg i Norge, Sverige, Danmark og Island med premiere i Hamar Norge 22. november og afslutning i Reykjavik 19. december.

I Danmark begynder turnéen med Sissels jul 2018 i AKKC 13. december og herefter besøges yderligere fire danske byer.

Sissel har en stemme, som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis i sin anmeldelse af en Sissel koncert. I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler, hun synger direkte til dig og bare dig. Denne kombination af stemmepragt og formidlingsevne har gjort Sissel til en eftertragtet sangerinde, og ikke mindst en kunstner mange andre store sangere ønsker at samarbejde med: Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.

Sammen med Placido Domingo og José Carreras blev Sissel inviteret til at optræde til den allerførste julekoncert i Moskva efter Sovjetunionens fald. Og jul har der siden været meget af for Sissel, både som plade- og koncertartist. Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden, en rekord der bliver vanskelig at slå.

Sissel turnerer med et stjernespækket hold af musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de byde på en koncert, som spænder fra klassiske julesange til soul- og gospelperler, sange som får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Billetter til Sissel Kyrkjebøs julekoncert 13. december 2018 på den store scene i AKKC sættes i salg mandag den 9. april kl. 12.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst