Brønderslev

Sjælden koncert

Mikal K og Klondyke giver koncert i BASaren

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mikael K og Klondyke giver koncert i BAS. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Der er ikke langt fra Børglum til Brønderslev, så Mikael K & Klondyke glæder sig ekstra meget til en aften i det nordjyske.

Mikael K arbejder for tiden på nye sange, men giver alligevel en enkelt koncert for sit hjemmepublikum.

Efter hundredvis af vellykkede koncerter rundt om i landet med orkestret Klondyke tager sangskriveren og sangeren Mikael K kun ud og optræder ved meget få koncerter i 2016.

Lørdag 8. oktober klokken 20 er det lykkedes BASaren i Brønderslev at arrangere en koncert med Mikael K og Klondyke. Orkestret, der udover Mikael K består af bassisten Johannes Hejl og trommeslageren Marianne Lewandowski, vil gå på scenen med deres gode humør, Mikaels vedkommende anekdoter og de historiefortællende sange.

Klondyke vil under denne koncert spille sange fra det efterhånden store bagkatalog, men også præsentere nogle nye sange, som han for tiden går og arbejder med hjemme i Børglum.

- Det er altid spændende for mig at spille på hjemmebane. Og jeg glæder mig meget til at møde det lokale publikum. Og så har jeg altid haft en ambition om at komme til at optræde i Basaren i Brønderslev. Jeg har hørt så meget godt om stedet.

Den nordjyske sangskriver og trubadur har med sit band Klondyke 6 anmelderroste albums på samvittigheden. Det sidste “Sange fra Nord" udkom i maj 2014 og er en samling musikalske portrætter. Portrætter af levende personer fra nordlige region af Danmark. Der er således både sange om en Bokser, en ølmand, en heks, en gøgler, en sømandsenke og meget mere.

Mikael K har modtaget Danmarks Radios P4-pris i 2007, Bjørn Afzelius-prisen 2008, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen 2011 samt en Danish Music Award-Folk 2012-13 som Årets Sangskriver.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst