Sjældent Hollywood-forhold endt i ægteskab

Den fem-dobbelte Oscar-nominerede skuespillerinde Amy Adams og hendes kæreste gennem 14 år har endelig giftet sig.

Efter 14 års forhold, eller hvad der svarer til uendeligheder i Hollywood-målestok, har Amy Adams og Darren Le Gallo endelig giftet sig efter syv års forlovelse.

Det skriver blandt andet US Weekly og avisen Daily Mail.

Den 40-årige fem-dobbelte Oscar-nominerede skuespillerinde og hendes lige så gamle skuespillermand mødte hinanden til skuespilundervisning i 2001 og har været sammen lige siden.

I 2010 blev parret forældre til datteren Aviana efter to års forlovelse, og dengang havde de heller ikke travlt med at gifte sig, fortalte "American Hustle"-stjernen i et interview med det eksklusive magasin Vanity Fair.

- Vi har begge en idé om, at bryllupsceremonien skal være i enten foråret eller efteråret, men jeg har altid travlt med at arbejde i de måneder, lød det fra italiensk-fødte amerikanske skuespillerinde, der dog var helt sikker på, at Le Gallo var manden i hendes liv.

- Han er så dejlig og smuk, og han giver mig noget, som jeg aldrig selv kunne være i stand til at kunne give tilbage, tilføjede den rødhårede Golden Globe-vindende skuespillerinde.

Næste år kan den nygifte skuespillerinde ses i det længe ventede actionbrag "Batman vs. Superman," hvor hun spiller rollen Supermans kæreste, Lois Lane.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.