EMNER

Sjællandsk taxi-firma vil øge i Nordjylland

Amager-Øbro Taxi tilbyder samarbejde i hele landsdelen

Dantaxi bør have konkurrence i Aalborg, mener Amager-Øbro Taxi, som også tilbyder at stå som bestillingskontor for vognmænd i andre kommuner i Nordjylland.Arkivfoto: Henrik Bo

Dantaxi bør have konkurrence i Aalborg, mener Amager-Øbro Taxi, som også tilbyder at stå som bestillingskontor for vognmænd i andre kommuner i Nordjylland.Arkivfoto: Henrik Bo

NORDJYLLAND:Der mangler konkurrence på taxi-området i Nordjylland. Det mener sjællandske Amager-Øbro Taxi, som i foråret overtog ansvaret for taxiture i Frederikshavn og Skagen og nu gerne vil nu udvide aktiviteterne til at dække hele landsdelen.

Derfor inviterer man torsdag 6. september til møde for interesserede taxivognmænd. Mødet holdes på Restaurant Orkideen i Aalborg Øst.
- Opstarten i Frederikshavn og Skagen har givet os blod på tanden til at gå videre. Det virker, som om der er alt for lidt konkurrence, både om den enkelte vognmand og om kunderne, siger Thomas R. B. Petersen, der er direktør i Amager-Øbro Taxi.
Han mener, at en stor og vigtig by som Aalborg bør have mere end kun ét taxiselskab, hvis man vil sikre en sund konkurrence og god service. Det har man i andre store byer som København, Aarhus og Odense, påpeger han.
- Det er ikke sikkert, at vi får et bestillingskontor i hver kommune fra starten, men vi skal jo starte et sted, påpeger Thomas R. B. Petersen.

Idémanden bag projektet er Lars Hirsch, der er nordjyde og har kørt taxi i Aalborg i mange år. Nu fungerer han som projektleder:

- Vores mål er at samle mindre vognmænd i hele området og tilbyde dem samme lave pladsleje som i København. Jeg tror også, at det vil være en fordel for kunderne kun at skulle bestille deres taxi ét sted.
Lars Hirsch understreger, at det ikke er et egentligt landsdækkende selskab, man arbejder på at oprette, men derimod et landsdækkende samarbejde mellem frie taxivognmænd i frie taxiforeninger og lokale selskaber med egne navne, egne telefonnumre og lignende.
Han nævner, at der for eksempel i Jammerbugt og Vesthimmerland kommuner ikke findes fælles bestillingskontorer, så man håber, at vognmænd fra disse og andre steder uden fælles kontorer kunne være interesseret i et samarbejde på linje med vognmændene i Skagen og Frederikshavn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.