Sjørrings store skoleudflugt

Over 500 elever fra Sjørring Skole var fredag på udflugt

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Forventningsfulde elever klar til at stige på busserne.

SJØRRING:Forventningsfulde elever og glade voksne fra Sjørring Skole fyldte i går morges ti busser, der kort efter satte kursen mod Fårup Sommerland.

Den store fælles udflugt er ellers blevet en sjælden begivenhed efter at lejrskolekontoen blev afskaffet for Thisted Kommunes skoler for nogle år siden. Da et par lærere på Sjørring Skole for en lille måned siden luftede tanken, tog skoleleder Per Dahm tråden op. Og det viste det sig, at der kunne findes finansiering via forskellige kilder.

En hensat loppemarkedsindtægt på 20.000 kroner var udgangspunktet, og så har skolen i år fået over 100.000 kroner tilbage på grund af energibesparelser. Nogle af dem blev også inddraget i projektet.

Selv om mange af børnene i forvejen kommer til forlystelsesparken ved Blokhus sammen med familien, så mener skolelederen, at det kan give noget helt andet at være der sammen med kammeraterne fra skolen.

- Vi ser også, at nogle af de store gerne vil tage sig af de små. Sådan noget vil vi gerne dyrke. Det er også dejligt at mærke engagementet hos lærerne efter det lidt specielle forår, vi har haft.

I alt deltog over 500 elever og cirka 50 voksne i Sjørring Skoles udflugt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.