Brønderslev

Sjov håndbold for de helt små

BI Håndbold havde stor succes med stævne for U6-U8 spillere

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Koncentrationen er stor i opgøret for U6 drenge mellem Hellum og Vrå/Børglum. Der var deltagelse af 25 hold fra syv forskellige klubber.

BRØNDERSLEV:Der var dømt leg og hygge i Brønderslev Hallen, da BI Håndbold i samarbejde med DGI for tredje gang stod for en omgang såkaldt totalhåndbold for de helt unge spillere i alderen fem-otte år.

- Og vi får flere og flere med, fortæller Karina Imer fra BI Håndbold, der denne gang kunne notere deltagelse af 25 hold fra syv forskellige klubber.

Totalhåndbold er for de fem til otteårige, der bare elsker at få en bold mellem hænderne og spæne rundt på banen, og det foregår på deres præmisser.

Totalhåndbold spilles på almindelige U6- og U8-håndboldbaner med en bold af skum eller andet blødt materiale. Der er ingen faste regler i totalhåndbold, men derimod en række retningslinjer, som spillederen guider og dømmer spillerne ud fra.

På den måde bliver alle en del af spillet, og alle har det sjovt. For i totalhåndbold er den gode kamp langt vigtigere end resultatet.

Mange børn i BI

I BI Håndbold glæder formand Klaus Riis Klæstrup sig over, at tilgangen er stor af de helt unge spillere ned til fire år, hvor nogle stadig har ble og sut med.

- Vi har 80-100 medlemmer i U4-U8, og antallet er støt stigende uden tvivl fordi, vi arrangerer stævner og gør noget for de små, siger BI-håndboldformanden.

Karina Imer har selv en søn med til lørdagens arrangement, og det er tydeligt, at de deltagende børn har det sjovt og får håndbolden leget ind.

Medaljer til alle

Ved stævnet i Brønderslev Hallen er der liv både på de to baner og på tilskuerpladserne, hvor forældre og bedsteforældre bakker op med klapsalver og positive tilråb.

- Og så er der kaffe og kage, ligesom alle de deltagende børn får en medalje hængt om halsen, siger Karina Imer og understreger, at det allervigtigste er, at børnene har en sjov dag med håndbold.

Og det lykkedes tydeligvis.

Stævnerne med totalhåndbold for de helt små arrangerer DGI sammen med klubber rundt omkring i landet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.