Frederikshavn

Sjov og svedig time

FfI Fodbold har startet nye hold for udviklingshæmmede

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Trænerne Per Thomsen og Kenneth Dalsager havde en sjov og spændende træning med de udviklingshæmmede. Th. med ryggen til er det Allan Nielsen, landstræner i Dansk Handicap Idræts- Forbund.Privatfoto

FREDERIKSHAVN:Både spillere og trænere var svedige og glade ovenpå en times træning på FfI Fodbolds anlæg.

Første træningspas med fysisk og psykisk udviklingshæmmede var en fin oplevelse for alle parter, og træner Kenneth Dalsager håber, at flere end de seks fremmødte vil møde op næste torsdag.

- Vores mål er at få 15 spillere med på banen, og det ser realistisk ud. Nu er vi i gang, og jeg er sikker på, at alle seks hjemme på bostederne vil fortælle om, hvor sjovt det er at spille fodbold og derved trække flere med.

På første træningsdag indledte landstræneren for flere handicaphold, Allan Nielsen fra Dansk Handicap Idræts-Forbund, træningen for de fremmødte sammen med Kenneth Dalsager og Per Thomsen fra FfI.

- Desuden deltog også en træner fra Viborg, der har været med til at starte hold op for udviklingshæmmede, og ved starten dernede var de også kun seks men blev hurtigt 15.

Håber på samarbejde

- På sigt håber vi på et samarbejde med nærliggende klubber, og jeg forventer blandt andet et samarbejde med Jerslev/Sterup IF, hvor der også er hold for udviklingshæmmede, ligesom vi faktisk allerede har fået tilsagn fra Sæby.

Kenneth Dalsager har i otte år trænet pigehold i FfI, og han ser ikke den store forskel i at træne dem og de udviklingshæmmede.

- Alle vil gerne slutte af med en rigtig fodboldkamp, og sådan var det også torsdag eftermiddag, hvor alle var glade og tilfredse ovenpå en times sjov med fodbolden, slutter træneren for det nye tiltag i FfI.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.