Skackholm Slot flytter ind i Morsø Teater

Comedieteatret gæster Mors med face om et mord fredag

Vicky Berlin har rollen som den søde komtesse, som gerne vil hjælpe kriminalinspektør Blom med at løse mordgåder. Foto: PR

Vicky Berlin har rollen som den søde komtesse, som gerne vil hjælpe kriminalinspektør Blom med at løse mordgåder. Foto: PR

MORS:Der er udsigt til farce, når Comedieteatret gæster Morsø Teater med forestillingen Mord på Skackholm Slot.

Det sker fredag aften 20. februar.

Farcen er skrevet af David McGillivray og Walter Zerling Junior.

Greven er død, og nu samles familien på Skackholm Slot, hvor testamentet skal læses op. Men allerede inden sagføreren ankommer, bliver grevindens søster kvalt, og en brik er desuden væltet på det gamle skakbræt. Kriminalinspektør Blom bliver sat på sagen, og sammen med den yndige komtesse prøver han at opklare forbrydelsen. Men ak ... kort efter bliver også den franske stuepige myrdet, lige før hun skal fortælle Blom, hvad hun har set. Og endnu en skakbrik er væltet.

Hvem har dog begået mordene? Er det kokkepigen, grevindens fordrukne søster, baronen eller hushovmesteren?

Dette Agatha Christi’ske drama er i forestillingen lagt i hænderne på amatørteaterentusiasterne ”Thalias Tjenerinder” - en gruppe kvinder i deres bedste alder, der kaster sig frygtløse ud i skuespillets svære kunst. Hvad de måtte mangle i talent, bliver opvejet af deres entusiasme. Læg dertil et modeshow, en publikumsquiz, et lysbilledforedrag samt en lyn-dublering.

Comedieteatret trup består af skuespillene Vicky Berlin, Pernille Schrøder, Bente Eriksen, Lone Rødbroe og Thomas Mørk, som tilsammen giver den gas i ikke mindre end 23 forskellige roller. Forestillingen er instrueret af Jeanne Boel, der også har oversat manuskriptet. Morsø Teaterkreds har arrangeret, og formanden Jørgen Bruun Christensen oplyser, at der stadig er ledige billetter til farcen. Billetter kan som sædvanlig bestilles på forhånd eller købes ved indgangen. Forestillingen varer to timer og et kvarter med pause.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden